Het huis van uw dromen bouwen in Berkel-Enschot

Wilt u de nieuwbouw woning van uw dromen laten bouwen in Berkel-Enschot? En wilt u graag dat het huis duurzaam en betaalbaar is? Kies er dan voor om VDZ Projecten uw huis te laten bouwen. Wanneer u deze klus aan ons overlaat, bouwen wij voor u een duurzaam houtskeletbouw woning. Ons bedrijf is al 25 jaar werkzaam in de traditionele bouw en we zien steeds meer de voordelen van hout in de nieuwbouw. Het is bijvoorbeeld licht in gewicht, duurzaam en betaalbaar. U kunt bij ons kiezen uit diverse opties. Zoals de houtskeletbouw compleet door ons laten verzorgen. Als tweede kunt u kiezen voor een casco huis of, de derde optie, u gaat zelf uw huis bouwen met prefab onderdelen. Waar u ook voor kiest, u kunt sowieso uw nieuwbouw droomhuis realiseren in Berkel-Enschot.

Huis bouwen

Houten woning

Houtskeletbouw aanbouw en opbouw in Berkel-Enschot

Wij kunnen een complete houtskeletbouw woning voor u bouwen, maar houtskeletbouw aanbouw en opbouw is ook mogelijk. Voordelen van houtskeletbouw is dat het relatief goedkoop en duurzaam is. Wilt u een aanbouw of opbouw in Berkel-Enschot, dan staat u voor diverse keuzes. Wij kunnen u hier goed bij helpen als ware specialist in aanbouw en opbouw. Zo weet u zeker dat uw woning aan al uw wensen gaat voldoen. Niet onbelangrijk: wij bekijken meteen of uw fundering een opbouw of aanbouw wel aankan. Voordeel van hout is dat het lichter is dan steen, waardoor het eerder geschikt is als opbouw of aanbouw bij een minder draagkrachtige grond.

Huis renoveren

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies met welke aspecten rekening gehouden moeten worden als u uw huis wilt renoveren. Door uw huis te renoveren, heeft u straks weer een woning waar u jarenlang van kunt genieten. 

Eigen huis bouwen in Berkel-Enschot

Is het al enige jaren een droom van u om uw eigen huis te bouwen in Berkel-Enschot? Dit is mogelijk met onze unieke prefab houtskeletbouw. U kunt zelf de complete woning bouwen, eventueel onder begeleiding van een professional. U ontvangt dan een houten huis bouwpakket. Een andere mogelijkheid is dat u de afbouw en afwerking verzorgt en wij voor u een casco woning plaatsen. Bij een casco woning heeft u zelf geheel de vrije hand. Samen met onze ontwerpers ontwerpt u eerst uw prefab woning op maat.

Een duurzaam droomhuis dat voldoet aan al uw wensen

Een duurzaam houten huis bouwen in Berkel-Enschot

Wilt u een duurzaam prefab huis laten bouwen, of wilt u liever uw eigen huis bouwen? Wat uw wensen ook zijn, VDZ Projecten helpt u graag met een ontwerp op maat. U mag zelf bepalen hoe uw houten huis in Berkel-Enschot eruit gaat zien. Vervolgens regelen wij de prefab houtskeletbouw. Voordelen van onze HSB is dat het betaalbaar en duurzaam is. Tevens is uw houten huis gemaakt van stevige materialen en bevat het een perfecte isolatie. Voor meer informatie belt u naar: 06-23238247.

Houten huis bouwen

Werkzaamheden in Berkel-Enschot waar u onder anderen voor terecht kunt bij VDZ Projecten: Casco bouwen, Houten aanbouw, Eigen huis bouwen, Aanbouw woning, Huis renoveren, Prefab, Nieuwbouw woning

    Heeft u nog vragen?