Laat in Breda uw droomhuis bouwen

Wilt u een droomhuis laten bouwen in Breda dat duurzaam en betaalbaar is, en relatief snel gerealiseerd kan worden? Kies er dan voor om VDZ Projecten uw huis te laten bouwen. Wij bouwen voor u een duurzaam houtskeletbouw woning geheel op maat. Ons bedrijf heeft al 25 jaar ervaring in de traditionele bouw. Nu breiden we uit naar houtskeletbouw omdat hout vele voordelen kan bieden in nieuwbouw. Hout is bijvoorbeeld duurzaam, betaalbaar en licht. Wij bieden u graag meerdere mogelijkheden aan. Zo kunnen wij de houtskeletbouw voor uw verzorgen en een compleet houten huis bouwen. U kunt ook kiezen voor een casco woning waarbij u zelf alles afwerkt aan de binnen- en buitenkant. Wilt u zelf een huis bouwen? Vraag dan naar ons prefab houten huis bouwpakket. Welke vorm u ook kiest, u ontwerpt samen met ons team uw nieuwbouw woning in Breda, zodat deze exact aan al uw wensen voldoet.

Houten woning

In Breda professionele houtskeletbouw

VDZ Projecten is gespecialiseerd in houtskeletbouw woningen en houtskeletbouw aanbouw en opbouw. Wat houtskeletbouw aantrekkelijk maakt, is dat het relatief goedkoop is en duurzaam. Voor uw aanbouw of opbouw in Breda zijn er meerdere opties. U kunt bijvoorbeeld een serre aanbouwen of een houten dakkapel. Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies over de mogelijkheden en vergunningen in Breda. We zullen ook bekijken of uw fundering sterk genoeg is voor uw bouwplannen. Mocht u een minder draagkrachtige ondergrond hebben, dan kan het nog mogelijk zijn om een opbouw of aanbouw te realiseren met houtskeletbouw, aangezien het hout relatief licht is.

Wilt u in Breda uw eigen huis bouwen?

Droomt u ervan om uw eigen huis te bouwen? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een unieke houtskeletbouw woning. Als u kiest voor een prefab houten huis bouwpakket, kunt u geheel zelfstandig uw eigen woning bouwen. Eventueel met begeleiding van een professional. Een casco woning laten bouwen door ons bedrijf is ook mogelijk. U voert dan zelf de afbouw en afwerking uit aan de binnen- en buitenkant. De casco woning of prefab woning wordt aan de hand van uw wensen ontworpen. Ook kan VDZ projecten uw huis renoveren. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies met welke aspecten rekening gehouden moeten worden als u uw huis wilt renoveren. Door uw huis te renoveren, heeft u straks weer een woning waar u jarenlang van kunt genieten. 

Ontwerp samen met ons team uw eigen droomhuis in Breda

Duurzaam huis in Breda bouwen of laten bouwen

VDZ Projecten helpt u graag verder wanneer u uw eigen houten huis wilt bouwen of een prefab huis wilt laten bouwen. U ontwerpt in samenwerking met ons team altijd uw eigen droomhuis in Breda. Door onze kwalitatieve prefab houtskeletbouw krijgt u niet alleen een duurzame en betaalbare woning, maar ook een woning die gemaakt is van stevig materiaal en een zeer goede isolatie heeft. Bel ons gerust met vragen: 06-23238247.

VDZ Projecten Huizen bouw

Werkzaamheden in Breda waar u onder anderen voor terecht kunt bij VDZ Projecten: Casco bouwen, Houten aanbouw, Eigen huis bouwen, Aanbouw woning, Huis renoveren, Prefab, Nieuwbouw woning

    Heeft u nog vragen?