Bouw zelf uw gewenste huis

Wilt u een casco huis laten bouwen? Volledig naar uw eigen ontwerp? En wilt u zelf eventueel de bouw ervan verzorgen? Kies dan voor een houtskeletbouw woning van VDZ Projecten. Wij realiseren al meer dan 25 jaar elementen voor duurzame woningen, overal in Nederland. Ons traject begint met een uitvoerig gesprek over uw wensen. Vervolgens fabriceren wij de elementen voor uw casco woning. Hiermee kunt u uiterst eenvoudig, desgewenst zelfstandig, uw ideale huis bouwen!

Houten woning

Waarom kiezen voor casco?

Het fijne aan houtskeletbouw is dat u alle vrijheid heeft voor het ontwerp van uw woning. Eerst bespreekt u met ons hoe uw droomhuis eruit moet komen te zien en aan welke omvang u zit te denken. Uiteraard nemen we ook meteen uw wensen aangaande het budget mee. Door te kiezen voor een compleet uniek, nieuw woonhuis, bent u ervan verzekerd dat deze aan de nieuwste eisen voldoet op het gebied van energie, isolatie, materialen en veiligheid. En omdat wij alles zo uitvoerig met u hebben besproken en werken met prefab onderdelen, is de bouw in no-time voltooid. Het is dan aan u om de woning van binnen en buiten aan te kleden. Wij adviseren u hier desgewenst graag bij.

Laat een huis bouwen van duurzaam materiaal

Wij wijzen u graag op de voordelen van duurzame woningbouw. Voor het bouwen van uw droomhuis gebruiken wij voornamelijk hout. Ten eerste is dit materiaal zeer flexibel, energieneutraal en uiterst duurzaam. Het gaat immers jarenlang mee en brengt geen schade toe aan mens en milieu. Een ander voordeel van houtskeletbouw is dat we grotendeels werken met gerecycled materiaal. U kiest dus niet alleen voor duurzame, maar ook voor verantwoorde bouw. Wij adviseren u graag over hoe u het beste uit uw nieuwe huis kunt halen. Denk aan mogelijkheden met betrekking tot energiebesparing, veiligheidseisen en zo min mogelijk onderhoud.

Een duurzaam droomhuis dat voldoet aan al uw wensen

Schakel ons in om een casco woning te bouwen

Kunt u niet wachten tot u uw eigen, unieke woonhuis gaat bouwen? Schakel ons dan in om samen met u precies die constructie te realiseren waar u al tijden van droomt. Overal in Nederland staan huizen die als basis onze houtskeletbouw dragen. Heeft u hier ook interesse in? Bel naar 06-23238247 of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij zijn erg benieuwd welke casco woning u wilt bouwen!

Houten woning

    Heeft u nog vragen?