Kies voor een nieuw, uniek huis

Wilt u een duurzaam huis laten bouwen? Neem dan contact op met VDZ Projecten. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het ontwerpen en bouwen van duurzame woningen. De duurzaamheid is terug te zien in het materiaalgebruik en de lange levensduur van onze woningen. Het ontwerp stellen we samen met u op. Hierdoor beschikt u straks over niets minder dan uw droomhuis. Wilt u door ons een houtskeletbouw woning laten bouwen? Schakel ons in en laat ons uw droomwoning duurzaam voor u bouwen.

Houten woning

Voordelen van duurzaam bouwen

Duurzame woningbouw draagt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste voldoet een duurzaam huis zo lang mogelijk aan uw woonbehoefte. De materialen die we gebruiken hebben namelijk een zeer lange levensduur. Een tweede voordeel is dat deze bouwwijze goed is voor mens, dier en milieu. We werken namelijk veelvuldig met gerecycled materiaal en gaan daardoor zeer verantwoord om met grondstoffen, water, energie en ruimte. Het bouwen van een duurzame woning gaat gepaard met het maken van bewuste keuzes. Door het maken van de juiste keuzes, kunt u straks optimaal en uiterst comfortabel genieten van uw woning. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Laat ons uw nieuwe woning bouwen

Wij horen graag hoe uw ideale woning eruit ziet. Ook willen we graag weten welk budget u voor de bouw in gedachten heeft. Op die manier kunnen wij bij elke stap die gezet wordt in het traject rekening houden met uw wensen. Wij zorgen er graag voor dat u straks geniet van de beste energiebesparing, een optimale isolatie, een veilige inbraakwering en een perfecte brandveiligheid. Omdat onze vakmensen volledig bekend zijn met de actuele wet- en regelgeving, kunnen wij u zeer goed adviseren over bijvoorbeeld de nieuwste veiligheidseisen en materiaalkeuzes.

Een duurzaam droomhuis dat voldoet aan al uw wensen

Voer de duurzame woningbouw zelf uit

Wij werken met prefab houtskeletten. Naast de voordelen van duurzaamheid, betaalbaarheid en snelheid, zijn deze elementen niet alleen door een professional zeer eenvoudig in elkaar te zetten, maar ook door een particulier met goede ervaring in klussen. Dit onderscheidt ons van andere spelers in de bouw. U ontwerpt samen met ons uw unieke droomhuis en kunt deze desgewenst (deels) zelf in elkaar zetten. Dit kan overal in Nederland zijn, want wij leveren onze duurzame, zelfregulerende systemen door heel het land. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

huis renoveren

Besluit een duurzaam huis te laten bouwen

Wilt u niets liever dan wonen in een duurzaam droomhuis? Schakel daarvoor onze specialisten in. Bel naar 06-23238247 of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij helpen u graag een duurzaam huis te bouwen dat aan al uw wensen voldoet!

    Heeft u nog vragen?