Bouw zelf uw gewenste huis

Wilt u zelf een huis bouwen? Dan is een vakkundige begeleiding geen overbodige luxe. Schakel daarom VDZ Projecten in. Wij helpen u met het opstellen van het ontwerp, wijzen u op de actuele wet- en regelgeving én leveren prefab elementen aan. Al meer dan 25 jaar helpen wij mensen hun eigen woning te realiseren. Onze bouwwijze is duurzaam. Zo weet u zeker dat u straks over een woning beschikt met een zeer lange levensduur. Wij horen graag hoe uw droomhuis eruit ziet. Dan zorgen wij dat u straks een maatwerk huis kunt bouwen.

Houten woning

Schakel ons in voor uw eigen woning

Op eigen kracht een woning realiseren, is een zeer bijzondere beleving. U woont dan immers in een constructie die u zelfstandig heeft ontworpen en eigenhandig heeft gebouwd. Wij helpen u daar graag bij. Dit traject begint met een uitvoerig gesprek. U geeft aan ons door hoe uw ideale woning eruit ziet, aan welke materiaalkeuzes u denkt en welk budget u voor uw droomhuis in gedachten heeft. Wij stellen dan samen met u een ontwerp op, achterhalen of u bepaalde vergunningen nodig heeft en realiseren vervolgens de benodigde elementen. Wij werken namelijk volgens de houtskeletbouw. U ontvangt van ons de elementen en kunt deze, mits u de nodige ervaring in klussen heeft, eigenhandig aan elkaar verbinden.

Een huis bouwen van duurzaam materiaal

Wij hebben voor hout als bouwmateriaal gekozen, omdat hout uiterst duurzaam, energieneutraal en flexibel is. U bouwt hiermee een woning met een lange levensduur, een prima isolatie en een prachtige uitstraling. Daarnaast is het bouwen van uw droomhuis niet schadelijk voor mens en milieu. Omdat de materialen waarmee wij werken ook nog eens grotendeels gerecycled zijn, bent u verzekerd van een verantwoorde bouw. Let wel, een duurzame woning komt pas optimaal tot zijn recht als u de juiste keuzes maakt. Laat ons u vrijblijvend adviseren over energiebesparing, veiligheidseisen en materiaalkeuzes.

Een duurzaam droomhuis dat voldoet aan al uw wensen

Is een eigen huis bouwen iets voor u?

Weet u al precies hoe uw ideale huis eruit ziet? Maar ontbreekt het u aan de kennis en middelen om dit plaatje om te zetten in een haalbaar bouwplan? Geen zorgen. Wij nemen u deze taak graag uit handen. Onze constructies zijn overal in Nederland te bouwen. Stem met ons af hoe uw droomhuis eruit ziet en dan leveren wij de casco elementen gewoon bij u af! Bel naar 06-23238247 of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Met onze houtskeletbouw kunt u uiterst eenvoudig zelf uw gewenste huis bouwen!

    Heeft u nog vragen?