Een unieke woning of aanbouw met houtskeletbouw in Etten-Leur

Na 25 jaar actief te zijn in de traditionele bouw, hebben we onszelf nu ook gespecialiseerd in houtskeletbouw in Etten-Leur en omgeving. Houtskeletbouw is een zeer geschikte bouwmethode voor een duurzame nieuwbouw woning en voor aanbouw of opbouw. De bouwmethode maakt gebruik van prefab bouwonderdelen. Dit houdt in dat onderdelen in een fabriek gefabriceerd worden. Het versnelt het bouwproces, zorgt voor een goede kwaliteit en verlaagt de prijs. VDZ Projecten maakt voor u een duurzaam houtskeletbouw woning en gebruikt hierbij onder andere gerecyclede producten die geen gevaar vormen voor mens en dier. Wij bieden u 3 mogelijkheden: ons het huis in Etten-Leur laten bouwen, zelf uw houten huis bouwen of ons een casco woning laten opleveren. Als u kiest voor een casco woning laat u ons het houtskelet bouwen inclusief isolatie. Vervolgens verzorgt u zelf de buitenbekleding en de afwerking en inrichting aan de binnenkant van het huis.

Houten woning

Waarom een prefab huis bouwen voordelig kan zijn

De houtskeletbouw voor uw nieuwbouw woning of aanbouw in Etten-Leur, bestaat uit prefab onderdelen. Het voordeel hiervan is dat het snel gemonteerd kan worden op de bouwplaats. Omdat het in een fabriek wordt gemaakt onder uitstekende omstandigheden, zijn de onderdelen van goede kwaliteit. Over het algemeen is de bouwtijd bij prefab woningen korter en kan het ook voordeliger zijn dan traditionele bouw. U kunt bij VDZ Projecten uw woning (deels) zelf ontwerpen. U kunt ook zelf uw prefab houten huis in Etten-Leur bouwen. Vraag ons om de mogelijkheden van een houten huis bouwpakket.

Huis renoveren

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies met welke aspecten rekening gehouden moeten worden als u uw huis wilt renoveren. Door uw huis te renoveren, heeft u straks weer een woning waar u jarenlang van kunt genieten. 

Een uniek en duurzaam huis bouwen in Etten-Leur

Uw houten huis bouwen met de hulp van VDZ Projecten betekent dat u een duurzaam huis realiseert in Etten-Leur. Het voordeel van houtskeletbouw is dat het skelet bestaat uit hout. In tegenstelling tot beton of steen, warmt hout sneller op en houdt het de warmte ook beter vast. Hierdoor heeft u al snel een duurzaam huis. Dit in combinatie met onze uitstekende warmte-isolatie zorgt ervoor dat uw woning lekker koel is in de zomer en heerlijk warm in de winter. Wat uw nieuwbouw woning in Etten-Leur ook duurzaam maakt, is het feit dat we gebruik maken van gerecyclede materialen.

Een duurzaam droomhuis dat voldoet aan al uw wensen

Ontwerp uw nieuwbouw woning in Etten-Leur

Of u nu zelf uw prefab houten huis gaat bouwen, de bouw aan ons overlaat of kiest voor een casco woning: u bepaalt altijd hoe het huis eruit gaan zien. Samen met de ontwerper bespreekt u uitvoerig de mogelijkheden voor uw duurzaam huis op maat. Hetzelfde geldt voor de aanbouw of opbouw. Bel gerust voor meer informatie naar: 06-23238247.

Werkzaamheden in Etten-Leur waar u onder anderen voor terecht kunt bij VDZ Projecten: Casco bouwen, Houten aanbouw, Eigen huis bouwen, Aanbouw woning, Huis renoveren, Prefab, Nieuwbouw woning

    Heeft u nog vragen?