In Gilze uw houtskeletbouw woning bouwen

Droomt u er al jaren van om een eigen duurzaam huis te (laten) bouwen in Gilze? VDZ Projecten houtskeletbouw maakt uw dromen waar. Door middel van onze prefab houtskeletbouw, kunnen we samen met u een duurzaam huis bouwen in Gilze. U bepaalt (gedeeltelijk) het ontwerp en kiest vervolgens hoe u de bouw wilt laten uitvoeren. Wilt u zelf het huis bouwen of wilt u de woning voornamelijk afwerken en bekleden? Als u voor het laatste kiest, kunnen wij u een casco woning opleveren. Uiteraard is het ook mogelijk uw complete nieuwbouw huis door ons te laten bouwen.

Houten woning

In Gilze uw nieuwbouw woning bouwen

U kunt een kant-en-klaar huis kopen, maar stiekem is een eigen huis bouwen natuurlijk veel leuker. Het huis is dan ontworpen aan de hand van uw stijl en budget. Tevens kunt u meteen die lang gewenste kelder, dakkapellen of dubbele garage laten bouwen. VDZ Projecten helpt u bij het ontwerp zodat uw woning altijd goed geïsoleerd is en energiezuinig. Wij bouwen graag uw houten huis in Gilze, maar u kunt uiteraard ook zelf het huis bouwen aan de hand van ons ontwerp en houten huis bouwpakket.

Huis renoveren

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies met welke aspecten rekening gehouden moeten worden als u uw huis wilt renoveren. Door uw huis te renoveren, heeft u straks weer een woning waar u jarenlang van kunt genieten. 

Voordelig een prefab woning bouwen

Mocht u wat hulp nodig hebben tijdens het bouwen van uw eigen huis in Gilze, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u informeren en adviseren over isolatie, duurzaamheid, wet- en regelgeving en vergunningen. Vervolgens kunt u zelf of met de hulp van een professional uw prefab houten huis bouwen. Het makkelijke van een houtskeletbouw prefab woning is dat sommige onderdelen al gefabriceerd zijn. Deze hoeven alleen maar gemonteerd te worden. Dit scheelt u kosten en bouwtijd. Lijkt u dit wel wat? Vraag ons gerust om meer informatie over een houten huis bouwpakket in Gilze.

Een duurzaam droomhuis dat voldoet aan al uw wensen

Bouw zelf uw casco woning af

Een andere mogelijkheid die wij bieden naast complete nieuwbouw of u uw eigen huis laten bouwen is een casco woning. Bij een casco woning leveren we de woning kaal op zodat u zelf de buitenkant en binnenkant geheel kunt afbouwen, bekleden en inrichten. Uiteraard zorgen we ervoor dat het casco van uitstekende isolatie is voorzien.

Neem contact op voor onze nieuwbouw of aanbouw

Als u een duurzaam huis in Gilze wilt realiseren, kunt u bij ons terecht voor een passende oplossing. Wij bieden u graag diverse opties aan zoals een casco woning bouwen of u zelf uw prefab houten huis laten bouwen. U kunt het natuurlijk ook geheel aan ons uitbesteden, of ons inschakelen voor de houtskeletbouw aanbouw of opbouw in Gilze. Telefoonnummer: 06-23238247.

Werkzaamheden in Gilze waar u onder anderen voor terecht kunt bij VDZ Projecten: Casco bouwen, Houten aanbouw, Eigen huis bouwen, Aanbouw woning, Huis renoveren, Prefab, Nieuwbouw woning

    Heeft u nog vragen?