Vergroot op duurzame wijze uw huis

Kies voor een houten aanbouw voor uw huis als u behoefte heeft aan extra woon- en leefruimte. Met de mogelijkheden van VDZ Projecten geniet u van een duurzame, betaalbare en zeer mooi vormgegeven aanbouw. Als wij uw woning mogen verrijken met een extra element, stemmen wij zeer nauwkeurig met u af wat uw wensen zijn. Ook geven wij u passend advies over isolatie en energiebesparing. Met een prachtige houten aanbouw aan uw woning als gevolg!

Houten woning

Voordelen van een aanbouw

Als u kiest voor een uitbouw, bijvoorbeeld in de vorm van een serre of dakkapel, vergroot u uw woning zowel optisch als fysiek. Zo heeft u plotseling toch plek voor die mooie tafel, die antieke kast of een gezellige zitje. Maar naast dat u een stuk meer ruimte overhoudt, wordt uw ruimte ook een heel stuk lichter. Er valt immers, als u ook kiest voor extra ramen, een hoop meer zonlicht uw kamer binnen. Op die manier wordt uw uitgebreide huis meteen een stuk sfeervoller en comfortabeler. Onze specialisten zijn zeer goed bekend met alle regels en wetten aangaande bouwprojecten. Zij kunnen dus meteen voor u achterhalen of uw fundering geschikt is voor de verbouwing en of er bepaalde vergunningen aangevraagd moeten worden.

Waarom kiezen voor een houten aanbouw?

Omdat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben in de houtskeletbouw, weten wij als geen ander hoe ideaal hout als bouwmateriaal is. Hout is flexibel, betaalbaar, energieneutraal en uiterst duurzaam. Het gaat namelijk zeer lang mee en het bespaart mens, dier en milieu. De houten elementen die wij gebruiken voor de constructie van uw uitbouw zijn grotendeels gerecycled. Een laatste voordeel is dat onze prefab constructies eenvoudig door handige particulieren en externe professionals in elkaar gezet kunnen worden. U hoeft hiervoor dus geen duur bouwbedrijf in te schakelen. Wij zorgen voor de maatwerk onderdelen. U creëert straks een prachtige, luchtdichte en duurzame uitbouw!

Vergroot op duurzame wijze uw huis met een houten aanbouw

Ga voor een houten aanbouw aan uw woning

Wilt u uw huis uitbreiden met een houten uitbouw? Maak dan een afspraak met onze vakmensen. Wij horen graag wat uw wensen zijn aangaande het ontwerp, de omvang en uw budget. Zo kunnen wij een passende offerte voor u opstellen en komt u straks niet voor nadelige verrassingen te staan. U bereikt ons door te bellen naar 06-23238247 of door uw gegevens achter te laten op ons online contactformulier. Met een houten aanbouw wordt uw huis een stuk ruimer, comfortabeler en duurzamer!

Houten huis bouwen

    Heeft u nog vragen?