Bouw zelf uw gewenste huis

Bent u op zoek naar een houten huis bouwpakket? Kom in contact met VDZ Projecten. Wij hebben onze houtskeletbouw constructies niet zomaar te koop staan, maar stellen samen met u een maatwerk ontwerp op. Ook adviseren wij u graag over het bouwen van zo’n woning. Onze specialisten zijn bekend met de actuele wet- en regelgeving. Tegelijkertijd hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in deze sector. Bent u benieuwd naar onze duurzame bouwwijze? Wilt u meer weten over onze prefab-elementen? Uw gewenste houten huis bouwt u via VDZ Projecten!

Houten huis bouwen

Kies niet voor iets dat al te koop staat, maar bouw zelf

Natuurlijk kunt u ook gewoon een woning kopen die eerder al gebouwd is. Maar dan loopt u veel van de voordelen mis die een nieuw, eigen droomhuis u te bieden heeft. Schakel ons in als u behoefte heeft aan een unieke constructie. U ontwerpt deze deels zelf en draagt bovendien eigenhandig zorg voor de bouw ervan. Door te kiezen voor een bouwpakket, weet u zeker dat uw nieuwe woonhuis voldoet aan de meest actuele eisen op het gebied van bijvoorbeeld isolatie, energie, veiligheid en materiaal. Ga met ons een gesprek aan over wat uw wensen zijn qua omvang, uitstraling en budget. Wij zoeken voor u op wat uw mogelijkheden zijn op uw kavel en controleren of er bepaalde vergunningen nodig zijn.

Realiseer ook een woonhuis van houten elementen

U wist misschien al wel dat hout zeer flexibel en veelzijdig is als bouwmateriaal. Maar was u zich ook al bewust van het feit dat het zeer duurzaam is? De houten elementen die wij realiseren voor uw droomhuis hebben een zeer lange levensduur. Daarnaast is uw te realiseren woning straks volledig aanpasbaar aan uw eigen wensen. Ons bouwskelet geldt namelijk als casco. De binnen- en buitenzijde van uw huis kunt u volledig naar eigen wens aankleden. Mocht u het toch nog wat lastig vinden het bouwpakket om te bouwen tot een volwaardig huis, dan leveren wij u graag het juiste advies. Of u schakelt een betrouwbare professional in voor deze klus.

Bouw zelf uw houten droomhuis of met bouw met houten elementen

Schaf via ons een houten huis bouwpakket aan

Heeft u uw zinnen gezet op een zelf te realiseren houten huis? Wij helpen u graag aan de juiste, duurzame elementen. Ook als u geen achtergrond in de bouwkunde heeft, kunt u met onze houtskeletbouw zeer eenvoudig aan de slag. Plan vandaag nog een afspraak met ons in en ontdek uw mogelijkheden! Bel naar 06-23238247 of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij hebben precies dat houten huis bouwpakket te koop staan waarmee u uw droomhuis kunt realiseren!

Houten woning

    Heeft u nog vragen?