Kies voor een nieuw, uniek huis

Overweegt u een compleet uniek huis te laten bouwen? Maak dan een afspraak met VDZ Projecten. Via ons kunt u uw nieuwe woning precies zo laten vormgeven als u wenst. Wij zijn al meer dan 25 jaar werkzaam in de traditionele bouw. Laat ons uw, deels eigen ontworpen, nieuwe woning bouwen. Maak een afspraak met ons om onze specialisten te laten weten wat voor een huis wij mogen bouwen voor u.

Houten huis bouwen

Houten woning

Een duurzaam droomhuis dat voldoet aan al uw wensen

Voordelen van een nieuw huis bouwen

Een nieuwe woning laten realiseren, is om verschillende redenen een heel verstandig besluit. Ten eerste kunt u op deze manier precies dat droomhuis creëren waar u al jaren van droomt. Die mogelijkheid heeft u vaak niet als u in een standaard nieuwbouwwijk gaat wonen! Een tweede voordeel is dat een nieuwe woning op alle fronten voldoet aan de nieuwste eisen. Denk aan energiezuinigheid, een optimale isolatie, goede beveiliging en het gebruik van de nieuwste, duurzame materialen. Om de bouw van uw droomwoning zo soepel mogelijk te laten verlopen, gaan we eerst met u uitvoerig in gesprek.

Ga in gesprek met ons over uw te bouwen woning

Zodra wij samen om de tafel zitten om uw gewenste woning te bespreken, luisteren wij uiterst aandachtig naar uw wensen. Ook geven wij u vrijblijvend advies over bijvoorbeeld energiebesparing en materiaalkeuzes. Bij elke stap maken wij een directe koppeling aan uw wensen en budget. Zo weet u zeker wat de bouw u zal gaan kosten en komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan. Tot slot zijn onze specialisten goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Ook op het gebied van brandveiligheid en inbraakwering, hanteren wij de modernste veiligheidseisen.

Laten realiseren of zelf doen?

Wij onderscheiden ons op verschillende punten van andere aannemers. Zo stellen wij samen met u een uniek ontwerp op en werken we met duurzame producten. Deze kwalitatieve producten gaan zeer lang mee, zijn niet schadelijk voor mens of dier en zijn indien mogelijk gerecycled. Wij leveren onze systemen in heel Nederland. Op de locatie zelf kunnen ze door een professional of door een handige en ervaren particulier eigenhandig in elkaar gezet worden. Dit komt omdat wij een eenvoudig monteerbaar prefab houtskelet aanleveren. Benieuwd? Maak een afspraak met ons!

Besluit ook uw nieuwe huis te laten bouwen

Heeft u behoefte aan een duurzaam en uniek huis? Maak een afspraak met ons. Bel naar 06-23238247 of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Laat ons vandaag nog weten wat voor huis u wilt laten bouwen!

Casco Huis bouwen

    Heeft u nog vragen?