VDZ Projecten renoveert uw huis snel en professioneel

Een huis renoveren is een klus waar veel expertise bij vereist is. Wij, van VDZ Projecten, zorgen er met onze jarenlange ervaring voor dat uw woning geheel wordt aangepast aan de moderne wooneisen. Dat doen wij met respect voor de bouwstijl van uw woning en de daartoe behorende kenmerken. En als deze kenmerken in de loop van de tijd verloren zijn gegaan, zorgen wij ervoor dat deze weer geheel teruggebracht worden in uw woning. En dat allemaal op een snelle en professionele wijze. Wilt u binnenkort uw huis laten renoveren? Neem dan direct contact op met onze adviseur of lees verder zodat u meer te weten komt over onze diensten.

Houten woning

Gevel- en dak renoveren

U kunt ons inschakelen voor renovatiewerk aan de buitenzijde van uw woning. Veelal worden wij ingezet voor een gevelrenovatie of dakrenovatie. Wij passen hierbij nieuw voegwerk toe, kappen voegwerk uit en reinigen het metselwerk. Ook kunnen wij verouderde bouwstenen toepassen, de dakbedekking herstellen of uw schoorsteen renoveren. Wat wenst u voor uw gevel- en dakrenovatie?

Comfort en behoud van stijl

Bij de renovatie van uw huis zorgen wij ervoor dat uw huis aan alle wensen en eisen van deze tijd zal voldoen. Zo zult u straks van meer comfort genieten en wordt uw woning een stuk energiezuiniger. U profiteert daarmee niet enkel van de luxe van nu, maar ook van de uitstraling van weleer.

Een duurzaam droomhuis dat voldoet aan al uw wensen

Minimale overlast tijdens de renovatie

Bij VDZ Projecten begrijpen wij dat het huis renoveren een ingrijpende gebeurtenis is. Zeker indien u gedurende de renovatie in uw huis woont. Om die reden doen wij onze uiterste best om ervoor te zorgen dat uw woningrenovatie zo snel en vlekkeloos mogelijk verloopt. Wij zorgen ervoor dat de juiste maatregelen getroffen worden, zodat zowel u als de buurt zo min mogelijk overlast ervaren.

Schakel ons in voor uw woningrenovatie

Wilt u ook uw huis laten renoveren op een professionele wijze? Schakel dan de vakmensen van VDZ Projecten in. Wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige renovatie van uw woning met behoud van haar unieke elementen. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Of bent u benieuwd naar de tarieven die wij hiervoor hanteren? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. VDZ Projecten staat u graag te woord! Bel naar 06-23238247 of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier.

huis renoveren

    Heeft u nog vragen?