Uw eigen woning bouwen: van concept tot droomhuis

Walther Dingemans Sr en Jr En Dennis vormen samen VDZ-projecten en we gaan voor groen, omdat we gaan voor duurzame projecten. We willen ons richten op klanten die willen vergroenen en financieel minder willen gaan betalen aan energie. Door het verbeteren van de woning, zoals het dak de gevels en de vloer, daarna kijken we naar de behoefte voor de installatie, waarin wij niet afhankelijk zijn van merken en of type. Wij installeren hybride of luchtwarmte of aardwarmte of welk alternatief dan ook.

Dennis werkt met zijn vader sinds 1980 in VDZ vaak in de keuken branche en badkamer renovatie. Walther Sr werkt als sinds 1995 in de bouw voor grote projecten met meer dan 50 mensen. Toch koos Walther Sr sinds 2012 voor de particulier en nog steeds met veel plezier. De waardering van de klant en het rechtstreekse contact stelt hij zeer op prijs, waardoor hij met plezier zijn ervaring, kennis en kunde graag deelt met zijn klanten en team. Samen bundelen wij onze krachten in VDZ-projecten voor de particulier. Sr met zijn ervaring en efficiënt bouwen. En Dennis die zich in de afgelopen jaren steeds meer heeft toegelegd op installatie en afbouw. Daarnaast heeft Sr zich verdiept in het oude principe van passief bouwen wat zijn grootste passie is.

Dennis met zijn ervaring in afbouw en keuken montage, hebben wij met een klein team van goede en gedreven mensen een compleet team eigen mensen. Van fundering tot aan de nok, badkamer, keuken, stucwerk, tegelwerk en installatie. Alles hebben wij in eigen beheer of met hele korte lijnen.
De laatste jaren hebben wij ons toegelegd op houtskelet bouw. Ook bij de particulier een aanbouw of opbouw in 1-3 dagen casco geplaatst en dan de afwerking, indien gewenst door de klant zelf of door ons team.

Van ontwerp tot uitvoering gedreven en met veel aandacht voor detail. Klanten betrekken wij graag bij hun eigen projecten. Hier wordt vaak een leuke besparing gemaakt, een win win situatie voor ons als bedrijf en klant. En vaak op het einde een goede klusser opgeleid.

Junior die dit jaar heeft besloten om ook zijn energie in de bouw te steken, treed hiermee in de voetsporen van zijn vader en broer. Hij zal zich in de aankomende jaren gaan ontwikkelen als aannemer in duurzaam bouwen, maar echt duurzaam en klant gericht.

Onze partners

Genieten van een duurzame en energieneutrale woning

Tiny House VDZ Projecten

    Heeft u nog vragen?