Eenvoudig uw eigen huis samenstellen

Overweegt u zelf een prefab huis te bouwen? Laat u dan begeleiden door VDZ Projecten. Wij realiseren een eenvoudig en eigenhandig in elkaar te zetten houtskelet voor uw deels zelf ontworpen woning. Uiteraard voldoen al onze prefab elementen aan de huidige eisen met betrekking tot de actuele wet- en regelgeving. Wij zorgen er al ruim 25 jaar lang voor dat mensen, desgewenst zelf, hun gewenste woning kunnen realiseren. Het bouwen ervan gebeurt bij ons bovendien op duurzame wijze. Kortom, besluit ook via ons uw huis te bouwen.

Houten woning

Waarom zelf een prefab woning realiseren?

U heeft natuurlijk als geen ander in uw hoofd hoe uw ideale droomhuis eruit moet komen te zien. Door te kiezen voor houtskeletbouw, kunt u dit plaatje tot in detail (laten) realiseren. U bent namelijk zeer nauw betrokken bij het ontwerp. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw nog te ontwikkelen woonhuis. Aan welke stijl zat u te denken? Heeft u een idee van de omvang? En uiteraard horen we graag welk budget u in gedachten heeft. Wij adviseren u graag over zaken als materiaalkeuzes, energiebesparing en isolatiemogelijkheden. Ook controleren we de noodzaak voor bepaalde vergunningen. Naar aanleiding van ons gesprek stellen wij een casco ontwerp voor u op. Wij realiseren het houtskelet, u bouwt uw droomhuis zelfstandig op en kleed het van binnen en buiten verder aan.  

Besluit een duurzaam huis te bouwen

Onze prefab elementen zijn gemaakt van hout. Daarnaast hebben we het gebruik van gerecyclede producten centraal staan in onze bouwwijze. Naast dat hout zeer flexibel en energieneutraal is, is het een zeer duurzaam materiaal. Het heeft namelijk een zeer lange levensduur en is onderhoudsarm. Zodra uw droomhuis er staat, heeft u er dus vrijwel geen omkijken meer naar! Ook al verricht u het bouwen van uw woonhuis (grotendeels) zelf, wij staan u desgewenst nog graag bij met passend advies. Een duurzame woongelegenheid komt namelijk pas volledig tot zijn recht als u heeft gezorgd voor bijvoorbeeld een optimale isolatie. Ook bieden wij desgewenst advies wat betreft (brand)veiligheidseisen en inbraakwering.

Een duurzaam droomhuis dat voldoet aan al uw wensen

Kies ervoor zelf een prefab huis te bouwen

Wij horen graag hoe uw ideale huis eruit moet komen te zien. Wij leveren u dan graag de benodigde elementen voor een passend houtskelet. Onze bouwpakketten zijn uiterst eenvoudig in elkaar te zetten. Wij leveren onze casco elementen overal in Nederland. Waar wenst u uw droomhuis te realiseren? Maak een afspraak met ons via 06-23238247 of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Zelf een prefab huis bouwen was nog nooit zo eenvoudig!

    Heeft u nog vragen?