In Prinsenbeek kiezen voor houtskeletbouw en aanbouw

In Prinsenbeek kunt u VDZ Projecten inschakelen voor houtskeletbouw. Zowel de houtskeletbouw aanbouw als de opbouw en woningbouw wordt geheel of gedeeltelijk door ons verzorgd. Omdat we in de afgelopen 25 jaar hebben gezien dat hout vele voordelen kent in de nieuwbouw, hebben we besloten dit landelijk aan te bieden. Wilt u een duurzame en betaalbare woning in Prinsenbeek? Dan is onze prefab houtskeletbouw een goede bouwmethode. Wij maken namelijk gebruik van gerecyclede producten die niet schadelijk zijn voor mens en dier. Schakel ons in voor de bouw van uw complete woning, voor de bouw van een casco woning of vraag ons u te voorzien van een houten huis bouwpakket zodat u zelf uw huis in Prinsenbeek kunt bouwen.

Houten woning

Kies voor onze kwalitatieve prefab skeletbouw

Voor uw woning in Prinsenbeek wordt er bij onze houtskeletbouw woningen en aanbouw gebruik gemaakt van geprefabriceerde elementen. Het grootste voordeel van een zogenoemde prefab woning is een relatief snelle bouwtijd. Zo kunnen bepaalde onderdelen van de woning al binnen enkele weken geleverd worden, zodat u of wij ze kunnen monteren. Omdat u bouwtijd bespaart, is prefab vaak ook voordeliger. Om uw woning in Prinsenbeek te realiseren, maken we samen met u het ontwerp. Wilt u uw eigen huis bouwen? Vraag dan om een bouwpakket van uw huis.

Huis renoveren

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies met welke aspecten rekening gehouden moeten worden als u uw huis wilt renoveren. Door uw huis te renoveren, heeft u straks weer een woning waar u jarenlang van kunt genieten. 

In Prinsenbeek een duurzaam huis bouwen

Vindt u het belangrijk dat uw huis in Prinsenbeek duurzaam is? Laat het ontwerp van uw houten huis dan aan ons over. Omdat wij gebruik maken van hout, bespaart u al snel op de energiekosten. Hout is namelijk duurzamer dan beton of steen, omdat hout sneller opwarmt en de warmte beter vasthoudt. Zo blijft uw woning koel in de zomer en lekker warm in de winter. Een duurzaam huis realiseren start bij het ontwerp. Wij weten exact waarop we moeten letten om uw woning van goede isolatie te voorzien en de juiste, duurzame materialen te gebruiken.

Een duurzaam droomhuis dat voldoet aan al uw wensen

Ga ook voor een houten nieuwbouw woning op maat

Wilt u een duurzaam nieuwbouw huis in Prinsenbeek? Wij helpen u graag met onze prefab houtskeletbouw. Voor uw woning maken we gebruik van de meest duurzame materialen die een zeer lange levensduur hebben. Geef maar aan wat u wilt en we gaan met u aan tafel zitten voor een passend ontwerp van uw houten huis. De opties: ons uw huis laten bouwen, casco woning laten neerzetten of uw eigen huis bouwen met ons houten huis bouwpakket. Meer informatie nodig? Bel gerust: 06-23238247.

Werkzaamheden in Prinsenbeek waar u onder anderen voor terecht kunt bij VDZ Projecten: Casco bouwen, Houten aanbouw, Eigen huis bouwen, Aanbouw woning, Huis renoveren, Prefab, Nieuwbouw woning

    Heeft u nog vragen?