In 2018/2019 heb ik mijn woonhuis volledig laten verbouwen door Walther en zijn collega’s. Zeer prettige mensen, waarmee het makkelijk communiceren is. Afspraak is afspraak. Meedenken zit in het dna van dit team. Ad-hoc verzoeken gaan ze supergoed mee om. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Ik zou een verbouwing oid zeker weer met Walther gaan doen! Een vette aanrader!
Ronald
Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en afwerking van het totale project van aanbouw, opbouw, gevelbekleding, lichtstraat en stucwerk. Alles netjes strak super heren!
Fam Ferket
Hele goede ervaring, duidelijke communicatie en mooi eindresultaat!
Wibo Heijmann
Het verdubbelen van onze verdieping met schuine kap die netjes in 1 lijn staat met de bestaande. Een super mooie badkamer en een prachtige slaapkamer met twee grote veluxramen erin.Een prachtige keuken met bijkeuken en toilet. Zo snel en netjes, bedankt jongens super team hebben jullie!
Petra en Arthur
VDZ Projecten heeft voor ons een 2onder1 kap huis uit 1969 verbouwd en verduurzaamd. Kort samengevat: aanbouw van ongeveer 16 m2, nieuwe geïsoleerde vloer op de begane grond (80 m2) met vloerverwarming, muur- en dakisolatie en de installatie van een nieuwe keuken, lucht-waterpomp voor de verwarming en lucht-waterwarmtepompboilers voor het tap- en douchewater. Tenslotte zijn er 23 zonnepanelen geïnstalleerd om het huis energieneutraal over het jaar te krijgen. Het team van VDZ Projecten heeft alles in huis om een dergelijke verbouwing snel en vakkundig uit te voeren. Voor sommige onderdelen (ramen, zonnepanelen) is expertise van derden ingezet. Er is een plan gemaakt en uitgevoerd, en met 3 maanden was de klus geklaard en konden we onze nieuwe woning betrekken. Er waren daarna nog meerdere kleine zaken aanvullend op te pakken en ook daar heeft VDZ Projecten ons goed geholpen. VDZ Projecten pakt het deskundig én pragmatisch aan. Bij problemen wordt niet te lang stilgestaan en wordt snel doorgeschakeld naar een uitvoerbare oplossing. Daarbij is er altijd goed contact geweest over de voortgang en de gemaakte keuzes.
Jasper
Wij waren al langere tijd op zoek naar de beste manier om een huis te laten bouwen. Toen wij bij VDZ Projecten terecht kwamen, werd ons droomhuis werkelijkheid.
Joost Janssen
Al langere tijd wouden wij een uitbouw aan onze woning. Uiteindelijk gekozen voor een uitbouw van hout en dit is helemaal naar onze wens geworden. Wij zijn er heel blij mee!
Aaron Bergen
De opbouw van ons huis is helemaal naar onze smaak gedaan door VDZ Projecten. Een houten opbouw is echt een aanrader. Het is kwalitatief goed en betaalbaar.
Jessica van Haren

Wilt u een recensie achterlaten?