1ste resultaten isolatie 👍 met dit weer heerlijk koel binnen. Top wat een verschil met voorgaande zomers
Fam Bogaerts
Erg blij met het eindresultaat van onze uitbouw! Ondanks de corona lockdown heeft de bouw geen vertraging opgelopen. Dit door hard werken en een goede planning. Walther sr. Walter jr. Dennis en Jeroen zijn betrouwbare en gezellige mensen om over de vloer te hebben. Snelle en deskundige metselaar. Erg leuk dat de kinderen bij de bouw betrokken werden. Communicatie voldoende, op een paar kleine misverstanden na. Leveren kwalitatief goed werk. Strakke nette afwerking.
Reineke en Giel
VDZ Projecten heeft bij ons een ruime aanbouw geplaatst (woongedeelte en berging), vloerverwarming op de gehele begane grond aangebracht en het dak volledig geïsoleerd. Walther sr. viel meteen op tussen de andere aannemers die we hiervoor spraken, omdat hij uitgaat van een totaalconcept van duurzaam en energiebesparend bouwen. Dus niet alleen ‘stenen stapelen’ maar ook echt bewust kiezen voor materialen en technieken. Hij legt daarbij ook goed uit wat de voor- en nadelen van de opties zijn. Op zijn advies hebben we daarom gekozen voor houtskeletbouw. Het eindresultaat is super degelijk en isoleert uitstekend. De temperatuur in huis is veel constanter dan vroeger. Daarnaast werken de mannen van VDZ keihard en laten ze elke dag de werkplek heel netjes achter. Walther sr. denkt ook steeds mee wat voor ons handig is en bij kleine onverwachte ‘probleempjes’. We zijn heel erg blij met onze aanbouw en raden VDZ Projecten zeker aan voor een duurzame, degelijke verbouwing!
Familie Geluk
VDZ Projecten heeft voor ons een 2onder1 kap huis uit 1969 verbouwd en verduurzaamd. Kort samengevat: aanbouw van ongeveer 16 m2, nieuwe geïsoleerde vloer op de begane grond (80 m2) met vloerverwarming, muur- en dakisolatie en de installatie van een nieuwe keuken, lucht-waterpomp voor de verwarming en lucht-waterwarmtepompboilers voor het tap- en douchewater. Tenslotte zijn er 23 zonnepanelen geïnstalleerd om het huis energieneutraal over het jaar te krijgen. Het team van VDZ Projecten heeft alles in huis om een dergelijke verbouwing snel en vakkundig uit te voeren. Voor sommige onderdelen (ramen, zonnepanelen) is expertise van derden ingezet. Er is een plan gemaakt en uitgevoerd, en met 3 maanden was de klus geklaard en konden we onze nieuwe woning betrekken. Er waren daarna nog meerdere kleine zaken aanvullend op te pakken en ook daar heeft VDZ Projecten ons goed geholpen. VDZ Projecten pakt het deskundig én pragmatisch aan. Bij problemen wordt niet te lang stilgestaan en wordt snel doorgeschakeld naar een uitvoerbare oplossing. Daarbij is er altijd goed contact geweest over de voortgang en de gemaakte keuzes.
Jasper
In 2018/2019 heb ik mijn woonhuis volledig laten verbouwen door Walther en zijn collega’s. Zeer prettige mensen, waarmee het makkelijk communiceren is. Afspraak is afspraak. Meedenken zit in het dna van dit team. Ad-hoc verzoeken gaan ze supergoed mee om. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Ik zou een verbouwing oid zeker weer met Walther gaan doen! Een vette aanrader!
Ronald
Jullie zijn een leuk team en Petra en ik vonden et gezellig met jullie over de vloer. Als het straks klaar is hebben wij mooie herinneringen.
Ad
Wij zijn zeer tevreden met de snelheid en afwerking van het totale project van aanbouw, opbouw, gevelbekleding, lichtstraat en stucwerk. Alles netjes strak super heren!
Fam Ferket
Hele goede ervaring, duidelijke communicatie en mooi eindresultaat!
Wibo Heijmann
Het verdubbelen van onze verdieping met schuine kap die netjes in 1 lijn staat met de bestaande. Een super mooie badkamer en een prachtige slaapkamer met twee grote veluxramen erin.Een prachtige keuken met bijkeuken en toilet. Zo snel en netjes, bedankt jongens super team hebben jullie!
Petra en Arthur
Wij waren al langere tijd op zoek naar de beste manier om een huis te laten bouwen. Toen wij bij VDZ Projecten terecht kwamen, werd ons droomhuis werkelijkheid.
Joost Janssen
Al langere tijd wouden wij een uitbouw aan onze woning. Uiteindelijk gekozen voor een uitbouw van hout en dit is helemaal naar onze wens geworden. Wij zijn er heel blij mee!
Aaron Bergen
De opbouw van ons huis is helemaal naar onze smaak gedaan door VDZ Projecten. Een houten opbouw is echt een aanrader. Het is kwalitatief goed en betaalbaar.
Jessica van Haren

Wilt u een recensie achterlaten?