Houtskeletbouw en aanbouw in Riel

VDZ Projecten is al 25 jaar actief in de traditionele bouw en heeft nu een extra specialisatie: houtskeletbouw in Riel en omgeving. Wij verzorgen een compleet houtskeletbouw woning of houtskeletbouw aanbouw of opbouw. Door de jaren heen zijn we er steeds meer van overtuigd geraakt dat hout vele voordelen kent in de nieuwbouw. Onze hoogwaardige prefab houtskeletbouw is een geweldige bouwmethode die ervoor zorgt dat uw droomhuis in Riel uiterst duurzaam en betaalbaar is. Tijdens de bouw maken we gebruik van gerecyclede producten die niet schadelijk zijn voor mens en dier. U kunt kiezen om ons het huis compleet te laten bouwen in Riel, een casco woning neer te zetten of u een houten huis bouwpakket toe te zenden.

casco huis houten huis huis bouwen

Voordelen prefab houtskeletbouw

Voor onze houtskeletbouw woningen en mogelijkheden in aanbouw zijn geprefabriceerde elementen de basis van uw woning in Riel. Een gedeelte van de woning wordt dus van tevoren gefabriceerd. Het voordeel hiervan is een korte bouwtijd. Als u snel uw nieuwbouw woning in Riel klaar wilt hebben, is een prefab woning zeker een goede optie. Soms kunnen de onderdelen al binnen een paar weken geleverd en gemonteerd worden. Een ander voordeel van prefab is dat het relatief goedkoop is, omdat je bijvoorbeeld al veel bouwtijd bespaart. Het laatste pluspunt van de prefab houtskelet woningen is dat u zelf het ontwerp van uw duurzaam huis in Riel bepaalt.

Huis renoveren

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies met welke aspecten rekening gehouden moeten worden als u uw huis wilt renoveren. Door uw huis te renoveren, heeft u straks weer een woning waar u jarenlang van kunt genieten. 

Duurzaam huis in Riel

VDZ Projecten helpt u graag een duurzaam huis te bouwen. Een belangrijk element van een duurzame woning is besparen op de energiekosten. Een houtskeletbouw woning is doorgaans duurzamer dan woningen die opgetrokken zijn uit beton of steen, mede omdat ze sneller opgewarmd zijn. Een ander voordeel van hout is dat het de warmte beter vasthoudt door een uitstekende warmte-isolatie. Dankzij deze isolatie is uw huis koel in de zomer en warm in de winter. Een goede basis voor een duurzaam huis begint bij het ontwerp. Dit ontwerp kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Vervolgens laat u ons uw huis bouwen, kunt u zelf uw huis bouwen of een casco woning laten opleveren.

Een duurzaam droomhuis dat voldoet aan al uw wensen

Nieuwbouw woning op maat

VDZ Projecten is het bedrijf dat u in Riel kan helpen aan een duurzaam prefab huis. Wat ons zo uniek maakt is dat we uitsluitend gebruik maken van duurzame producten met een zeer lange levensduur. Tevens is het via ons mogelijk om zelf uw houten huis te bouwen of een casco woning geheel naar eigen wens verder af te werken. U kunt ons ook uw gehele prefab nieuwbouw woning op maat laten bouwen. Wilt u meer informatie? Bel gerust naar: 06-23238247.

Woning Bouwen Riel

Werkzaamheden in Riel waar u onder anderen voor terecht kunt bij VDZ Projecten: Casco bouwen, Houten aanbouw, Eigen huis bouwen, Aanbouw woning, Huis renoveren, Prefab, Nieuwbouw woning

    Heeft u nog vragen?