Uw droomhuis bouwen in Rijen

Wilt u eindelijk de stap nemen om uw droomhuis te bouwen in Rijen? Wilt u graag een duurzaam huis dat ook betaalbaar is? Laat dan VDZ Projecten uw huis bouwen. Wanneer u voor ons kiest, krijgt u een duurzaam houtskeletbouw woning. VDZ Projecten is al 25 jaar actief in de traditionele bouw. In die jaren hebben we geleerd dat hout vele voordelen kent in de woningbouw. Bijvoorbeeld omdat hout licht, betaalbaar en duurzaam is. Als u voor ons bedrijf kiest heeft u meerdere mogelijkheden. Wij kunnen de houtskeletbouw compleet voor u verzorgen. Alleen de buitenkant dient nog bekleed te worden. Daarnaast kunt u kiezen voor een casco woning of zelf een prefab huis bouwen. Wat uw keuze ook is, u bepaalt zelf hoe uw nieuwbouw woning in Rijen eruit gaat zien.

Houten woning

Houtskeletbouw en aanbouw in Rijen

U kunt VDZ Projecten inschakelen om uw houtskeletbouw woning te bouwen. Een houtskeletbouw aanbouw of -opbouw behoort ook tot de mogelijkheden. Het voordeel van houtskeletbouw is dat het duurzaam is en goedkoper. Er zijn natuurlijk meerdere opties mogelijk voor uw aanbouw in Rijen. Soms kan het lastig zijn om een juiste keuze te maken. Als ware specialist in aanbouw en opbouw in Rijen kunnen we u helpen, zodat alles aan uw wensen voldoet. Tevens bekijken we of een houten aanbouw of opbouw wel mogelijk is. Zo wordt bijvoorbeeld bekeken of uw fundering geschikt is voor uw bouwplannen. Het voordeel van houtskeletbouw is dat het relatief licht is, waardoor het sneller geschikt kan zijn voor een minder draagkrachtige ondergrond.

Huis renoveren

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies met welke aspecten rekening gehouden moeten worden als u uw huis wilt renoveren. Door uw huis te renoveren, heeft u straks weer een woning waar u jarenlang van kunt genieten. 

Zelf uw huis bouwen in Rijen

Wilt u uw eigen woning bouwen? Ook dat is mogelijk met onze unieke houtskeletbouw. U kunt helemaal zelf aan de slag gaan. In dat geval ontvangt u van ons een prefab houten huis bouwpakket. U kunt eventueel begeleiding ontvangen van een professional. Een andere optie is een casco woning. Wij kunnen het casco bouwen en vervolgens kunt u zelf de buitenkant en binnenkant afwerken. U heeft dus geheel de vrije hand. Van tevoren bepaalt u samen met ons team het ontwerp van uw prefab woning.

Een duurzaam droomhuis dat voldoet aan al uw wensen

Een duurzaam huis bouwen of laten bouwen in Rijen

Of u nu een duurzaam prefab huis wilt laten bouwen of uw eigen huis wilt bouwen: VDZ Projecten helpt u graag op weg. Samen met ons team bepaalt u het ontwerp van uw droomhuis in Rijen. Door middel van onze prefab houtskeletbouw verkrijgt u een betaalbare en duurzame woning, gemaakt van sterke materialen en voorzien van excellente isolatie. Bel voor meer informatie: 06-23238247.

Werkzaamheden in Rijen waar u onder anderen voor terecht kunt bij VDZ Projecten: Casco bouwen, Houten aanbouw, Eigen huis bouwen, Aanbouw woning, Huis renoveren, Prefab, Nieuwbouw woning

    Heeft u nog vragen?