Houtskeletbouw woning en aanbouw in Tilburg

Al 25 jaar is ons bedrijf actief in de traditionele bouw. Nu richten we ons naast deze bouw ook op houtskeletbouw in Tilburg en omstreken. Wij kunnen een compleet houtskeletbouw woning bouwen en verrichten houtskeletbouw aanbouw en opbouw. Onze kwalitatieve prefab houtskeletbouw is een uitstekende bouwmethode die ervoor kan zorgen dat uw nieuwbouw woning betaalbaar en toch duurzaam is. Tijdens de bouw van uw huis worden gerecyclede producten gebruikt die niet schadelijk zijn voor mens en dier. U kunt ons het huis laten bouwen in Tilburg, maar we kunnen ook voor u een casco woning neerzetten, of u voorzien van een prefab houten huis bouwpakket.

Houten woning

Redenen om een prefab huis te bouwen

Onze prefab houtskeletbouw woningen en aanbouw bestaan uit elementen die geprefabriceerd zijn. Een gedeelte van uw woning in Tilburg wordt dus van tevoren geproduceerd. Dit levert een kortere bouwtijd op dan wanneer alles op de bouwplaats gemaakt moet worden. Mocht u snel uw nieuwbouw woning in Tilburg willen betrekken, dan is een prefab woning een goede manier om dit te bereiken. Soms is het al mogelijk om onderdelen binnen enkele weken te leveren en monteren. Een tweede voordeel van prefab is dat het goedkoper is. Als u voor onze prefab woning in Tilburg kiest, kunt u zelf (deels) het ontwerp bepalen zodat het echt uw eigen huis wordt.

Huis renoveren

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies met welke aspecten rekening gehouden moeten worden als u uw huis wilt renoveren. Door uw huis te renoveren, heeft u straks weer een woning waar u jarenlang van kunt genieten. 

Duurzaam huis bouwen in Tilburg

Wilt u een duurzaam huis bouwen? VDZ Projecten helpt u graag. Een woning is voornamelijk duurzaam als het energiebesparend is. Dat is meteen een voordeel van houtskeletbouw. Hout warmt sneller op dan beton of steen, waardoor u minder hoeft te stoken. Tevens wordt de warmte beter vastgehouden dankzij de excellente warme-isolatie. Door deze isolatie blijft uw woning koel in de zomer en warm in de winter. Een huis duurzaam bouwen begint bij het ontwerp. Wij besteden hier veel aandacht aan. Daarom kunt u het ontwerp prima aan ons overlaten. Vervolgens kunt u ons uw huis laten bouwen. U kunt ook kiezen voor een casco woning of een houten huis bouwpakket zodat u zelf uw huis kunt bouwen.

Een duurzaam droomhuis dat voldoet aan al uw wensen

Kies voor een nieuwbouw woning geheel op maat

Ons bouwbedrijf kan u in Tilburg bijstaan bij de bouw van een duurzaam huis. Wat ons onderscheidt van anderen, is dat we voornamelijk gebruik maken van duurzame producten die een lange levensduur hebben. Tevens heeft u bij ons meerdere mogelijkheden. Bijvoorbeeld zelf uw houten huis in Tilburg bouwen, ons uw prefab nieuwbouw woning laten bouwen of een casco woning laten neerzetten. U ontwerpt altijd zelf (deels) uw huis. Bel gerust voor meer informatie naar: 06-23238247.

Houten huis bouwen

Werkzaamheden in Tilburg waar u onder anderen voor terecht kunt bij VDZ Projecten: Casco bouwen, Houten aanbouw, Eigen huis bouwen, Aanbouw woning, Huis renoveren, Prefab, Nieuwbouw woning

    Heeft u nog vragen?